Sabtu, 23 Juni 2018

Echt krachtige Petai overwinnen kanker en groter dan chemotherapie?

http://lingshenyao.xyz/ini-dia-pengobatan-kista-ganglion-secara-alami-metode-ling-shen-yao/

Echt krachtige Petai overwinnen kanker en groter dan chemotherapie?

 

Kanker is een van de gruwelijke ziekten als gevolg van het dodelijke effect. Så bij nogle kræftpatienter er lige villige til bij bryst eller uterus fjernet fordi organet har været påvirket af cancer. Latere circulerende nieuwtjes over kankercellen kunnen door petai worden uitgeschakeld. Det er sagt bij indholdet i petai er større enn kemoterapi. Echt waar? "" In principe iets waarvan gezegd wordt dat het nuttig is om de ziekte te genezen als het eerder wetenschappelijk bewezen is, "zei Prof. Dr. Karmel L Tambunan, SpPD-KHOM bij contact met DetikHealth, donderdag (14/11/2013)

Het is over het algemeen een medicijn tegen kanker dat afkomstig is van planten, dus ik kan ook niet rechtvaardigen of ontkennen dat petai kan worden gebruikt om kanker te behandelen, "vervolgde Dr. Carmel. Hij voegde eraan toe dat er veel beweringen zijn dat sommige planten bepaalde ziekten kunnen genezen, maar niet bewezen. Videre, for å bevise at der er et nytt stoff som er ik sta til til a kurere en sykdom, må gå gjennom flere ganger

Det skal være om det er akademisk bevist voor at kurere en sygdom, det er reporter to det internationale møtet eller i videnskabelige journaler, "sagde Dr. Karmel. Eerder verspreid in BlackBerry Messenger (BBM) over de effectiviteit van magische petai. Onduidelijke informatie over de herkomst wordt vaak verspreid. Hvis du mottar information som ikke er klar, ikke umiddelbart, men bekräft først til den kompetente. Vel, her er indholdet af drivstoffet om op fordømme udrydde kræft: GOOD NEWS FROM PETE. PETE is een magisch product om kankercellen te doden en 10.000x sterker dan KemoTerapi. Zoals bekend zijn pete bomen bekende variëteiten van bananen en petai. We kunnen het fruit eten door het meteen te eten, in sap, klaar om te drinken, sorbets, cakes, enz. Dit levert veel goeds op, maar het meest interessante is het effect dat wordt geproduceerd op cysten en tumoren. Deze vrucht is een medicijn dat is bewezen tegen alle soorten kanker. Pete wordt ook beschouwd als een antimicrobieel spectrum tegen bacteriële en schimmelinfecties, effectief tegen inwendige parasieten en wormen, in staat om de bloeddruk te hoog en nuttig te reguleren als anti-depressivum, combat stress en nerveus. Deze interessante bron van informatie komt van een van de grootste geneesmiddelenfabrikanten, de wereld die zegt dat na meer dan 20 laboratoriumtests die sinds 1970 zijn uitgevoerd, is gebleken dat: Pete kwaadaardige cellen in 12 kankers kan vernietigen, inclusief dikke darm, borst, prostaat, long en alvleesklier. Deze vruchtensamenstelling toont 10.000 keer meer, zowel uit het product adriamycine, chemotherapie medicijnen worden meestal gebruikt in de wereld, vertragen de groei van kankercellen. En of meer onvoorstelbaar: deze soort therapie met banaan extract alone vernietigt kwaadaardige kankercellen en has no climbing op healthy cells. Institut of de gezondheidswetenschappen, 819 Zweden Biosciences Research. L.L.C. Omdat Street. Doyan heeft een banaan gegeten.

 

(wit / omhoog)

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar